Zdravo kuhanje

Enostavna predjed korenčkovi cvetni listi

Enostavna predjed korenčkovi cvetni listi
Written by admin
Enostavna predjed korenčkovi cvetni listi
Enostavna predjed korenčkovi cvetni listi
Enostavna predjed korenčkovi cvetni listi

Enostavna predjed korenčkovi cvetni listi

Če je ena zelenjava, ki nikoli ne zapusti mojega hladilnika, je to korenje, moj najmlajši jih grize kot zajec, mimogrede, to je njegov najljubši prigrizek, in tokrat sem te korenčkove liste pripravila kot enostavno in hitro predjed za ogled dr. Dolittlea. Netflix za filmski večer, ki ga spremlja velika skleda pokovke in čičerika, začinjena v pečici. Z vsemi tremi smo se zabavali.

Kar je dobro pri pop rogovih, je, da začnete z majhno količino koruznih zrn, da končate z veliko količino. Toda pri teh korenčkovih cvetnih listih morate načrtovati dobro količino korenja, predvsem pa izbrati veliko korenje, sicer se boste znašli z majhnim kozarcem za čaj, če začnete s 3 srednjimi korenčki. Zato se pripravite.

Ta recept sem ga videla na blogu Thithoad, in nekaj časa sem želel režirati. To je zelo enostaven in zelo preprost recept za pripravo in imeli boste lepo majhno skledo za aperitiv za večerjo, ki ne bo dolgo zdržala na vašem bifeju za zabavo. Kar je dobro, so majhni korenčkovi lističi z nežnim karameliziranim okusom in vonjem po provansalskih zeliščih.

Za prvo serijo sem ravno vzela 3 zelo hrustljave in zelo sladke srednje korenčke, ki sem jih kar narezala z nožem, ker sem morala mandolino prinesti iz koče na vrtu, bila je mrzla in sem želela samo narediti moja serija. Ko sem jih dobro začinila, sem te rezine nežno položila v pekač, predhodno segret na 150 ˚C, da se bolj posušijo kot kuham, recimo, ja, 150 ˚C je bolj vroče od običajne dehidracije zelenjave in daje skoraj enak rezultat, vendar hitreje.

Malo prej sem se vrgel v pripravo večerje, da sem na hitro večerjal in se spustil v kinematografsko vzdušje, medtem ko sem nadzoroval kuhanje cvetnih listov korenja, a na moje presenečenje, ko sem odprl pečico, je bil tale majhen znesek, ki sem ga dobil, bog bo šel v enem grižljaju!

Iz svežega sem odstranila vse korenje, k sreči pa je bilo v drugem pakiranju nekoliko večje korenje, a novo korenje je dobro hidrirano. Naredil sem še eno serijo, vendar tokrat s skoraj 8 zelo velikimi korenčki, da sem imel 3 majhne sklede teh cvetnih listov korenja.

Nasvet za oživitev korenja:

Če imate korenje v hladilniku več kot teden dni in začne veniti in postaja manj krhko, ga potopite v veliko posodo z zelo mrzlo vodo in pustite vsaj 30 minut, boste videli, kako bo povrnilo obliko. teh čudovitih korenčkov. Enako naredim s peteršiljem, koriandrom, meto, solato… Tudi brokolijem, še posebej, če z njim pripravim svežo solato.

Doma imamo radi korenje, in ko je kaj, z njim pripravim takole:

Enostavna predjed korenčkovi cvetni listi

Enostavna predjed korenčkovi cvetni listi

vrsta jedi predjedi, predjedi
  • Pečico segrejte na 150°C.

  • Olupljeno korenje narežemo na zelo tanke rezine (primerno z mandolino).

  • Dajte jih v solatno skledo.

  • Dodamo olivno olje, sol in zelišča ter dobro premešamo.

  • Rezine razporedimo po pekaču, obloženem s peki papirjem, pri čemer pazimo, da se ne prekrivajo.

  • Pečemo 40 minut in pustimo, da se ohladi v pečici.

Enostavna predjed korenčkovi cvetni listi

Večerja s koktajli božič Novo leto Spremstvo vhod, hiter recept,

Preizkusili ste enega od mojih receptov, pošljite mi fotografije na moj mail:

Če želite prejeti recepte moje blog za hitro in enostavno kuhanje, naročite se na moje novice:

About the author

admin

Leave a Comment