Alžirske in arabske torte 2021 orientalska torta in pecivo Eid el fitr

52
Alžirske torte

Alžirske torte Aid el fitr (arabska torta)

Pozdravljeni vsi skupaj,

Tukaj je za vas kazalo alžirskih tort Aid el fitr in polno arabskih tort, ki vam bo omogočilo, da najdete lepo izbiro enostavnih, lepih in super slastnih tort. Alžirska arabska torta je tako lepa prisrčnost ki je bila vedno zelo uspešna, preprosto alžirsko pecivo, ki so ga ustvarile skromne gospodinje, ki je zdaj postala umetnost, bistvena umetnost alžirske torte.

Res je, da so sčasoma alžirske torte sledile modernizaciji in s prisotnostjo novih sestavin in izdelkov na trgu so nekatere alžirske torte doživele velik pridih preobrazbe in oživitve, bodisi na strani okusa in dišave, na vizualni strani ali spet. na strani sestavin, kot so tradicionalne arayeches, ki so bile polnjene samo z mandljevim prahom, lahko zdaj najdemo arayeches iz pistacije, lešnikove araye, kokosove araye in j ‘na poti.

Številne alžirske torte so doživele čarobne preobrazbe, da včasih imamo vtis, da okusimo dragulj, dragulj, pecivo in sladkarije, tako prefinjene, prisotne in predstavljene na tisoč in en način na največjih mizah Eid el Fitra in na bifejih vse vesele priložnosti.

Domišljija Alžirke je presegla magijo, da bi ustvarila, izumila in prenovila arabske torte in alžirske torte. Upam, da bom hitro dohitela, da bom vsakič obogatila to mizos Alžirske torte, ki jih posodabljam od leta 2010 do letošnjega leta 2022.

Vsi ti recepti so podrobno opisani na mojem blogu, na ilustriranih fotografijah in včasih v videu. In če manjka kakšen recept, ga najdete v kategoriji tradicionalne in moderne alžirske torte.

Če tako kot jaz, želite raziskati ta ogromen svet slaščice in od Alžirske sladkarije da jih predstavite na vaši jedilni mizi Alžirske torte 2021 (arabska torta)pa naj bo

Tukaj je malo povzetek teh alžirskih tort za aïd ek fitr, ki sem jih naredila sama, s prispevkom mojega dragega prijatelja Lunetoilesa, ki rad pripravlja te alžirske dobrote, in nekaj mojih bralcev, ki se jim iskreno zahvaljujem.

Alžirske torte lahko rezervirate v nepredušnih škatlah vsaj 2 tedna in jih uživate ob dobri kavi z mlekom ali okusnem metinem čaju.

PS: Če naletite na pokvarjeno povezavo, jo prijavite v komentarjih, da jo lahko popravim.

Alžirske torte, premazane z medom:

Alžirske torte z glazuro:

Alžirske torte brez peke

Alžirske torte Aid el fitr (arabska torta)

Tukaj je kazalo alžirskih tort Aid el fitr in polno arabskih tort, ki vam bo omogočilo, da najdete lepo izbiro enostavnih, lepih in super slastnih tort.

vrsta jedi torte, alžirsko pecivo
Kuhinja Alžirska kuhinja
Čas priprave 40 minut
Čas kuhanja 15 minut
  • segrejte pečico

  • pripravi svoje torte

  • torte lahko rezervirate v nepredušnih škatlah vsaj 2 tedna

  • po okusu z dobro kavo z mlekom ali slastnim metinim čajem

Alžirske torte Torte Alžirija Pomočna torta Baklawa Ramazan 2019 Ramadan

Preizkusili ste enega od mojih receptov, fotografije mi pošljite na moj mail:

Če želite prejeti recepte moje blog za hitro in enostavno kuhanje, naročite se na moje novice:

Similar Posts

Leave a Reply